به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، محمد دابو سامان 25 ساله گفت: به علت قحطی ما چند روز را بدون هیچ غذایی سپری می کنیم.
طی چند هفته گذشته خشکسالی شدیدی در سومالی و سایر بخشهای شاخ آفریقا ایجاد شده که این امر 12 میلیون نفر را تحت تأثیر قرار داده است.
بخشهایی از کنیا، اوگاندا، اتیوپی و جیبوتی از کشورهایی هستند که تحت تأثیر این خشکسالی قرار گرفته اند.
به رغم این که اسلام بیمارانی که روزه داری تهدیدی به سلامتی آنها محسوب می شود را از روزه داری منع کرده اما سامان و برخی دیگر از مسلمانان سومالی مصمم هستند به منظور حفظ اعتقادات دینی خود به میلیونها مسلمان روزه دار در سراسر جهان ملحق شده و ماه رمضان روزه بگیرند.
درحالی که خورشید غروب می کند بسیاری از مسلمانان پس از یکروز روزه داری خود را برای حضور در ضیافتهای افطاری آماده می کنند، سامان و سایر پناهندگان در اردوگاه آوارگان سحر تا افطار خود را بدون آب و غذا سپری کرده و شب هنگام جیره ناچیز نان و آب خود را دریافت می کنند.
اردوگاه آوارگان داداب ظرفیت 90 هزار نفری دارد اما اکنون جمعیت پناهندگان آن به 380 هزار نفر رسیده که آن را به یکی از بزرگترین و شلوغ ترین اردوگاه های دنیا تبدیل کرده است.
براساس اعلام سازمان پزشکان بدون مرز تعداد پناهندگان این اردوگاه تا پایان سال به 450 هزار نفر می رسد.
درحالی که بسیاری از کشورهای جهان برای کمک به گرسنگان سومالی اقدام کرده اند، سازمان ملل متحد هشدار داده است که قحطی در شاخ آفریقا درحال گسترش است و به زودی به شش منطقه دیگر در سومالی نیز می رسد.
حدود 4/12 میلیون نفر در کنیا، اتپوپی، سومالی و جیبوتی به شدت به کمک نیاز دارند و وضعیت درحالی وخیم شدن است.
تا کنون کشورهای اسلامی میلیونها دلار برای کمک به قربانیان این قحطی اهدا کرده اند.
سازمان امداد اسلامی مستقر در بریتانیا نیز گروه هایی را به سومالی، اتیوپی و کنیا اعزام کرده است.
نظر شما